Тане у роті: рецепт смачного варення з цілої полуниці
Варення з цілої полуниці - один із найкращих способів зберегти смак літа. Завдяки правильній технології приготування ягоди залишаються цілими, соковитими та зберігають максимум корисних речовин. РБК-Україна також повідомляє, що таке варення не тільки смачне, а й універсальне - його можна додавати до випічки, млинців чи просто подавати до чаю. Варення з цілої полуниці: легкий рецепт Для приготування знадобиться всього два інгредієнти:
- полуниця - 1 кг
- цукор - 600-700 г цукру (залежить від смаку ягід)
Рецепт варення з цілої полуниці (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити
- Рецепт вишуканих сирників зі шпинатом і спаржею
- Топ-6 смачних страв з кабачків, які варто приготувати цього літа
- Смачний яблучний пиріг, який готується всього 10 хвилин з кількох інгредієнтів