Осінній хіт: рецепт найсмачнішого гарбузового крем-супу
Гарбуз - справжній сезонний суперфуд. Пропонуємо рецепт ніжного крем-супу, що поєднує користь і смак у кожній ложці.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Катерини Процишиної.
Гарбузовий крем суп: легкий рецептІнгредієнти:
- гарбуз - 750 г
- морква - 3 шт.
- цибуля - 2 шт.
- часник - 1 головка
- вершки - 200 мл
- оливкова олія
- прованські трави
- сіль та перець - за смаком
- помідори чері - 150 г
- бульйон (2 кубики овочевого бульйону на 600 мл води)
Спосіб приготування
Почистіть овочі та викладіть на деко, застелене пергаментом. Збризніть олією, додайте спеції та запікайте при 250 градусах 20 хв.
Приготування гарбузового крем-супу (фото: кадр з відео)
Перебийте все у блендері, додайте бульйон, ще раз перебийте та влийте вершки. Ретельно перемішайте та подавайте, звершу посипавши насінням або грінками.
Гарбузовий крем-суп (фото: кадр з відео)
Переглянути цей допис в Instagram
Вас може зацікавити:
- Рецепт ідеальної домашньої піци, яка вийде з першого разу
- Сирна фруктова піца, яка приємно здивує смаком
- Гастроентеролог розкрила корисні страви, які їсть на сніданок, обід та вечерю